Haal méér uit je merk met Merkcommissarissen!

 

Diensten deMerkcommissarissen 2018

 

De Merkcommissarissen geven nieuwe energie aan merken:

De Merkcommissarissen is een strategisch adviesbureau welke zich bezighoudt met groei en strategische vernieuwing van merken en organisaties.

Wij, de Merkcommissarissen® willen merken graag samen met jouw organisatie laten doorgroeien en doen dat bij organisaties welke op zoek zijn naar vernieuwing, duurzaam onderscheidend vermogen en zinvolle toegevoegde waarde voor de klant en consument.

Samen met onze opdrachtgevers gaan we op zoek naar de essentie, de juiste inzichten en groeimogelijkheden. Met elkaar ontwikkelen we een vernieuwende koers, die we vervolgens helpen vertalen naar doordachte oplossingen en verankering ervan in de organisatie. 

Hoe om te gaan met overvloedige markten?

Klanten, consumenten hebben keuze te over. In vrijwel alle sectoren zijn er aanbieders en producten en diensten in overvloed en die allemaal ook nog eens sterk op elkaar lijken. Om de slag om de klant te winnen moeten organisaties betere keuzes maken om zélf gekozen te worden.

Duurzaam concurrentievoordeel:

De oplossing ligt o.a. in het ontwikkelen van een haarscherpe positionering en daarmee het kiezen van een onderscheidende positie in de maatschappij, in de markt en in het hoofd en hart van de klant. Door een goede positionering krijg je sneller een voorkeurspositie bij jouw doelgroep.

 

 Lees verder

 

GoosLeo grijs

 

Een doordachte en coherente merkstrategie is de beste gids voor elke organisatie en inspireert medewerkers én klanten.