LeophotsinglewebsiteLeo is een door de praktijk gevormde marketing- en merken expert en is actief in het vakgebied. Hij studeerde o.a. strategisch merkenmanagement in Groningen en werkte 20 jaar in diverse (internationale) marketing, commerciële en general management functies. Gespecialiseerd in strategie-, merk- en positionering vraagstukken voor verschillende bedrijven in de BtoB, dienstensector, Financiële sector en FMCG sector. In 2007 heeft hij samen met Goos Eilander de Merkcommissarissen opgericht.

 

Als Merkcommissaris heeft hij de laatste 11 jaar in vele BtoB en BtC sectoren en organisaties mee kunnen helpen om de merken een juiste koers en strategie mee te geven. Hij weet strategie prima te vertalen naar concrete plannen en implementatie. Tevens is hij als sparringpartner en coach actief.

Hij was o.a. lid EFFIE jury, SAN jury, vicevoorzitter MarketingTroonrede, lid SWOCC (UvA) Raad van Advies, NIMA, CMC bestuur en andere functies. Spreker op congressen, marketingdocent bij AOG, Utrecht Business School, School of Management en coauteur van BRANDING NL, Coolbrands-The Guru Book. Heeft een zilveren EFFIE gewonnen. Leo is also an GLC expert (New York) for strategic, branding and marketing advice and sparring on concepts (International and Dutch) 

contact: leovansister&demerkcommissarissen.nl | +31 (0)6 551 21 575

 

 

GoosphotsinglewebsiteGoos is een door de praktijk gevormde marketing- en merken expert en is daarnaast ook prettig actief in het vakgebied. Goos heeft zijn werkterrein volledig naar het brede veld van marktonderzoek verlegd. Eind jaren '70 volgde een overstap van Honig naar Inter/View (tegenwoordig Synovate) dat in 1980 door hem, samen met enkele partners waaronder Maurice de Hond, werd overgenomen. Goos is sinds januari 2017 tevens verbonden aan SAMR Smart Agents Market Response.

 

In 1990 richtte Goos zijn eigen bureau Trendbox op, dat zich naast kwantitatieve trendregistratie vooral ook bezighoudt met (kwalitatief) onderzoek voor merken, marktsegmentatie en positionering.

Goos is sinds 2007 partner en mede oprichter van de Merkcommissarissen. Goos staat veel merken, nationaal en internationaal, bij in hun voortdurende zoektocht naar de beste aansluiting bij de consument.

Goos is also an GLC expert (New York) for strategic, branding and marketing advice and sparring on concepts to International and Dutch clients.

contact:  gooseilander&demerkcommissarissen.nl | +31(0)6-53362933